Sponsors en partners

Over Neostrada

Bijna 10 jaar geleden begonnen en nu een van de snelst groeiende en grootste hostingproviders van Nederland. Optimale betrouwbaarheid, en all-in pakketten voor de allerlaagste prijs. Je bent al een tevreden klant bij ons vanaf 1,- Euro per maand.

Het doel was om de goedkoopste webhoster van Nederland te zijn, maar dan met de hoogste graad van service en beschikbaarheid van de websites. Neostrada hanteert deze doelstelling nu nog steeds! Dat deze formule succesvol was blijkt wel uit ons klanten bestand, we hosten momenteel meer dan 30.000 klanten met een totaal van 60.000 websites. Vanzelfsprekend groeien we nog dagelijks!

De laatste jaren is er natuurlijk veel veranderd, zo hebben we alle facetten van het hosten van websites zelf in eigen hand genomen: onze eigen servers, onze eigen netwerkinfrastructuur en directe contracten met software leveranciers. Neostrada is inmiddels een van de grotere webhosting providers van Nederland en heeft in de afgelopen 10 jaar een serieus klantenbestand opgebouwd. Voor referenties kun je altijd contact met ons opnemen, wij vertellen je graag welke klanten wij in je branche voorzien van webhosting of internetdiensten.

Bezoek Neostrada