Veelgestelde vragen

 • Tot wanneer kan ik voorspellingen invullen ?

  Uitslagen kunnen tot 1 seconde van de officiële aanvangstijd worden ingevuld. De landen van alle knock-out rondes plus wereldkampioen en open vragen kunnen voorspeld worden tot 23 juni 2014 17:30 uur. Wacht niet met invullen tot vlak voor aanvang maar vul eerder in. WK Super Pool is niet verantwoordelijk voor te laat invullen of voor niet in kunnen vullen door downtime of voor ontbreken van een werkende internetverbinding. Voorspellingen kunnen na betreffende deadlines nooit worden gewijzigd of hersteld. Bij het voorspellen van landen maakt het niet uit waar landen in een betreffende knock-outfase voorspeld zijn. Je krijgt punten voor elk land dat een betreffend knock-outfase haalt. De uitslagenvoorspellingen in de knock-outfase dienen te worden voorspeld op basis van de echte wedstrijden. De echte wedstrijden worden gepubliceerd wanneer ze bekend zijn. Kijk voor de puntentelling bij de Spelregels.

 • Waar moet ik op letten als ik me inschrijf? User disabeld ?

  Bij inschrijven kies je een naam die voor iedereen zichtbaar zal zijn, deze naam is later niet meer te veranderen. Kies een geldig e-mailadres en kies een wachtwoord dat niet hetzelfde is als van het e-mailaccount waarmee je inschrijft. Je ontvangt daarna een activatie-e-mail in je mailbox (of soms spambox) waar je op dient te klikken. Inloggen zonder geactiveerd te zijn leidt tot een melding "disabled user". Je kunt pas inloggen als je geactiveerd bent.

 • Als ik in een pool meespeel, doe ik dan automatisch mee met de totale WK Super Pool met alle deelnemers?

  Ja, je komt dan ook automatisch in de grote totaalstand te staan en je dingt ook mee naar de prijzen.

 • Als ik een eigen pool start kan ik een mededeling doen die alleen zichtbaar is voor deelnemers?

  Ja, de beschrijving van de pool is door iedereen te zien, de interne boodschap alleen door deelnemers van de betreffende pool

 • Kan ik als deelnemer ookal speel ik al in een andere pool een eigen pool starten?

  Ja, iedereen kan 1 of meer eigen pools starten

 • Wat is een openbare pool?

  Een “openbare” pool is een pool waarbij iedereen zich kan aanmelden, deze worden automatisch geaccepteerd. Deelnemers zijn door beheerder niet te verwijderen. Een deelnemer kan wel zelf een pool verlaten. Als je als beheerder controle wilt wie er mee doen in je pool, dan dien je een besloten pool te starten.

 • Wat is een besloten pool?

  Een “besloten” pool is een pool waarbij spelers op uitnodiging of via een door de beheerder goedgekeurd deelnameverzoek kunnen deelnemen. Iedere ingeschreven deelnemer kan een "besloten" pool starten. De beheerder kan via het uitnodigsysteem vrienden of kennissen uitnodigen. Degene die de email ontvangt dient op de link te klikken in de email, daarna registreren indien nodig, waarna deze automatisch aan de pool wordt toegevoegd. De beheerder van de pool kan naar eigen inzicht deelnemers verwijderen. Iemand kan ook meedoen aan een besloten pool door een deelnameverzoek in te dienen. Ga naar de betreffende pool en klik op meedoen. De beheerder kan beslissen of degene mee mag doen of niet. Een besloten pool is tot 25 deelnemers gratis, daarna 1 Euro per deelnemer boven de 25. WK super pool neemt rond de aanvang van het WK voetbal contact op met de beheerder wanneer de besloten pool meer dan 25 deelnemers heeft.

 • Kan ik een geheime pool starten?

  Een geheime pool is een pool die nergens openbaar weergegeven wordt, deelnemers kunnen ook desgewenst geheim blijven. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

  Wij weten je wachtwoord gelukkig ook niet, maar we kunnen je wel verder helpen. Klik hier om een speciale link aan te vragen, waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

 • Kan ik berichten plaatsen in m'n eigen pool?

  Ja, elke pool pagina heeft zijn eigen commentaar sectie. Te ruw of beledigend taalgebruik kan leiden tot sluiting.

 • Hoe kan ik makkelijk iemand attenderen op WK Super Pool?

  Iedere pool heeft een eigen webadres en zogenaamde URL, mail dit door aan uw vriend of collega. Of post uw pool op zijn of haar Facebookpagina's.

 • Ik vertegenwoordig een bedrijf of instelling, hoe kan ik de pool op onze eigen website krijgen?

  Er zijn vele mogelijkheden. Wij kunnen voor u een custom pool maken met uw eigen logo en look and feel. klik op contact en vraag naar de mogelijkheden.

 • Ik wil meer dan 40 mensen uitnodigen, kan WK Super Pool dit voor mij doen?

  Ja, dat kan. Neem contact met ons op Daarna kun je jouw contactenlijst met gegevens van uw pool en uitnodigtekst naar ons e-mailen.